Cathrine elsker at gøre drømme til virkelighed for andre

Cathrine er indehaver og ejendomsmægler MDE i Mæglerhuset Sæby (Foto: Mæglerhuset)
Profilbillede

Siden september 2022 har Cathrine Frahm Færløv arbejdet som indehaver og ejendomsmægler MDE i Mæglerhuset Sæby. I denne artikel har du mulighed for at lære din lokale ejendomsmægler lidt bedre at kende.

Når Cathrine Frahm Herløv møder ind på arbejde, så har hun sine faste arbejdsopgaver, men hun understreger, at ikke to dage er ens:

“Der er ikke to dage der er ens som ejendomsmægler. En arbejdsdag består af vurdering af ejendomme, møder med sælger, fremvisninger, budforhandling, korrespondance med pengeinstitutter og advokater.”

Det er tydeligt at mærke, at Cathrine har en dyb passion for sit arbejde. Hun har en pæn erfaring i branchen, og kunne i 2022 mærke, at der skulle ske noget nyt.

“Jeg har været i branchen i 9 år, og jeg var et sted i mit liv, hvor jeg havde lyst til at gå mine egne veje og selv starte virksomhed op. Jeg ELSKER alt hvad Mæglerhuset står for, og jeg følte det var det eneste rigtige at gå med.”

“Sæby er en by i udvikling og der var et marked for at åbne en butik. Jeg er født, opvokset og nu bosiddende i Sæby og jeg har et godt netværk,” lyder det fra Cathrine Frahm Færløv.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

“Det allerbedste ved at arbejde hos Mæglerhuset, er at være med til at gøre drømme til virkelighed for sælger og køber. Det er fantastisk at kunne give folk en god oplevelse og service.”

I den korte tid Cathrine har haft Mæglerhuset Sæby har der været et væld af oplevelser, men der er særligt én ting, som hun er ekstra tilfreds med:

“Det er helt fantastisk, at vi er kommet i mål med flere boliger, som andre mæglere ikke har kunnet komme i mål med.”

Du finder de boliger Mæglerhuset Sæby har til salg på deres hjemmeside, og ellers kan du besøge Mæglerhuset på adressen Vestergade 41 i 9300 Sæby.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mæglerhuset Sæby
False {
}