Det Store Møbelhus har været familiefirma i tre generationer

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Jesper Dyhrmann Hyttel er tredje generation i familiefirmaet, der åbnede for 84 år siden.

Dengang - i 1936 - var hans morfar Herluf Hyttel møbelsnedker - og han grundlagde firmaet Det Store Møbelhus på Krystaltorvet i Sæby. - "Jeg tror, det fik navnet, fordi min morfars hus var tre en halv etage højt, og det har været noget af et hus dengang" fortæller Jesper Hyttel.

Indtil 1992 var adressen Krystaltorvet, hvor firmaet havde vokset sig så stort, at det lå på begge sider af torvet. Samme år flyttede forretningen til den nuværende adresse på Carl Ewaldsvej 4 i Sæby.

Jesper Hyttel begyndte som arbejdsdreng og kom i lære efter handelsskolen.

"Jeg har altid været her og det har altid ligget i kortene, at jeg skulle ind i firmaet efter mine forældre Tage Pedersen og Inge Hyttel" fortæller Jesper. Men om sin datter, der er ni år gammel, bliver næste generation i møbelhuset, er han ikke så sikker på.


Foto: Jesper Dyhrmann Hyttel viser sofa udstillingerne 

Generationsskiftet startede for tre år siden og Jesper Hyttel varetager den daglige drift sammen med en sælger, der suppleres med en chauffør og en ungarbejder.

Siden generationsskiftet har Jesper ikke lavet meget om i det lidt over 2.000 m2 store møbelhus. Han har dog fået tilføjet 'HJEMME HOS’, som er et kædesamarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, der bygger på den lokale fagmands viden og erfaring om møbler til sin kundekreds.

Jesper Hyttel fortæller, at han lægger stor vægt på god møbelfaglig service. "Fra kvalitet i udvalget - til rådgivning og ordentlig levering - samt montering af møblerne hjemme hos kunden. Vi følger udviklingen i branchen, så vi altid kan tilbyde det bedste og nyeste inden for møblering og boligindretning. Og har en kvalitet til en favorabel pris. - Vi er ikke dyrere end de andre, så vi konkurrerer på at give en god service, hvor vi bringer pakker ud og monterer for kunderne", forklarer Jesper Hyttel.

"Hos Det Store Møbelhus er du sikker på fuld service fra du besøger vores udstilling, til møblerne står som de skal hjemme hos dig", slutter Jesper Hyttel, der glæder sig til at byde alle velkommen i Det Store Møbelhus i Sæby.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Det Store Møbelhus // Jesper Dyrhmann Hyttel