Døgnrapporten i Sæby: tirsdag den 21. september

Profilbillede

Sæby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i villa

Natten til tirsdag kl. 0520 hørte en beboer i en villa på Rådhusvej i Sæby en lyd. Det viste sig, at terrassedøren var blevet brudt op og anmelderen kunne konstatere, at der var stjålet en bamsestol med skammel. Der var ikke umiddelbart nogle spor efter gerningsmanden.

Indbrud i landejendom

Tirsdag morgen kl. 0538 blev politiet kontaktet af en anmelder. Han oplyste, at han i øjeblikket opholdt sig i København, men at han havde fået tilsendt et billede, han kunne se, at der var indbrud i hans ejendom på Dorfsgade i Dronninglund. Politiet sendte straks en patrulje til stedet og billedet af gerningsmanden blev ligeledes sendt ud til patruljerne i området. Kort efter kl. 0600 blev gerningsmanden anholdt ikke langt fra gerningsstedet. Den anholdte skal afhøres senere i dag.

 

Vanvidskørsel

Mandag aften kl. 2017 blev der foretaget hastighedsmåling af en personbil på Østre Alle. Bilen kørte med en hastighed på mindst 103 km/t. På stedet må man ikke køre mere end 50 km/t og der var altså tale om en overtrædelse af hastighedsbestemmelserne med mere end 100%. Det betragtes som vanvidskørsel og bilen blev konfiskeret. Den sigtede ønskede konfiskationen forelagt retten og politiet gør nu sagen klar, og en dommer skal så tage stilling til, om bilen kan konfiskeres eller ej. Når hastighedsoverskridelsen er så stort vil der ligeledes ske frakendelse af førerretten.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi