’Frisk Luft til Friske Fyre’ starter op i Sæby

Foto: Frederikshavn Kommune.
dato

Frisk Luft til Friske Fyre er et nyt initiativ, der giver mænd mulighed for at mødes og deltage i forskellige udendørs aktiviteter.

Aktivitetsleder Søren Vestergaard Pedersen forklarer, at mange mænd finder det lettere at kommunikere, når de er fysisk aktive og har et konkret formål med deres møde. Aktiviteterne inkluderer bålmad, gåture i skoven, bueskydning og affaldsindsamling på stranden.

Holdet mødes første gang i Nellemanns Have, hvor de vil lave cowboykaffe over bål, tage en tur i Sæbygårdskoven og slutte af med pølser i svøb omkring bålet. Havkærhus har planlagt programmet for de første syv møder, men opfordrer deltagerne til at komme med egne ideer til aktiviteter og mødesteder.

Der er plads til 12 mænd på holdet, og Tina Lund fra Havkærhus vil være tovholder. Tilmelding kan ske ved henvendelse til Aktivitetscentret Havkærhus eller via telefon.

Holdet mødes hver torsdag i lige uger fra kl. 9:30-12:30, med første møde den 4. april 2024.


https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/frisk-luft-til-friske-fyre-starter-op-i-saeby/
Kilde: Frederikshavn Kommune