Hejslet Begravelsesforretning investerer i miljø og bæredygtighed

Profilbillede
dato

Hejslet Begravelsesforretning er grundlagt i 1989, men har rødder tilbage til 1800-tallet.

Siden 1994, hvor brødrene Frank og John Hejslet overtog bedemandsforretningen efter deres far, Villy Hejslet, har de hjulpet mange familier med at sikre, at deres kære fik en personlig og smuk afsked.

Hejslet Begravelsesforretning er dermed bygget på en meget solid grundsten af erfaring, hvor der i samråd med de pårørende tages af ethvert tænkeligt praktisk behov, som er forbundet med et dødsfald.

Hejslet Begravelsesforretning har i dag forretninger i Sæby, Frederikshavn, Hals og Vodskov. De er med deres store erfaringsgrundlag behjælpelige med alle former for dødsfald, hvad end det sker i hjemmet, på sygehuset, under ferie i Danmark eller ophold i udlandet, hvor afdøde skal tilbage til sit hjemland.

Frank Hejslet fortæller:

"Hejslet Bedemandsforretning beskæftiger syv medarbejdere. De er alle uddannede og eksaminerede af Danske Bedemænd, som vores forretning også er medlem af. Frank og John Hejslet er desuden diplomuddannede bedemænd, som er en overbygning til uddannelsen", fortæller Frank Hejslet. Desuden er forretningen ISO 9001-certificeret; et styringssystem af ekstrem høj standard, som er med til at imødekomme kundernes krav og juridiske behov, hvilket også sikrer en høj kvalitet.

"Vi har desuden en bred erfaring med at arrangere højtideligheder for afdøde, som ikke er medlem af et trossamfund. Vi tilbyder også her, ligesom ved almindelige højtideligheder, at overtage samtlige praktiske opgaver - herunder eksempelvis musik, sang og tale, sammensat af nærmeste pårørende eller andre relationer"

Bæredygtighed er en væsentlig del af værdigrundlaget hos Hejslet Begravelsesforretning, forklarer Frank Hejslet. Vores bæredygtige begravelser er et nyt bevis på, at alle kan bidrage til den grønne omstilling.

"Som led i den grønne omstilling får vi via vores leverandør af kister, Heilskov Kistefabrik, plantet et træ i en fredskov i Danmark, for hver kiste vi tager i anvendelse. Herved sikrer vi, at det træ vi låner af naturen, bliver leveret tilbage til naturen", forklarer bedemand Frank Hejslet.

Firmaet har for nylig tilføjet en ekstra dimension i den praktiske gennemførelse af det sidste farvel. Hejslet har nemlig sikret sig Danmarks første Tesla-rustvogn. Efter tre års forberedelser lykkedes det Hejslet Begravelsesforretning at få fremstillet Danmarks første el-drevne rustvogn.

Når pårørende tager afsked med deres kære til en begravelse, er et af de sidste ritualer gåturen bag rustvognen fra kirken eller kapellet. En tur, som tidligere medførte støj fra motoren og udstødningsgasser. 

"Men med den el-drevne bil foregår ceremonien nu i stilhed og med større værdighed, hvilket vi allerede har fået god respons på", fortæller bedemand John Hejslet.

Det vigtigste formål hos Hejslet Begravelsesforretning er, at sikre afdødes sidste ønsker, selvfølgelig i samråd med de efterladte, bliver løst på en tilfredsstillende måde, så der er grobund for en smuk afsked.

"Vi sikrer, at jeres kære får en personlig og smuk afsked. Vi står altid parat med rådgivning i en svær tid, hvor vi kan hjælpe med alt det praktiske - og gøre det sidste farvel til et respektfuldt farvel. Dette er en opgave, som vi er stolte af at have løst i rigtig mange år med stor respekt for afdøde og pårørendes ønsker", fortæller Frank Hejslet.

Selv om vi anser os for en traditionel bedemandsforretning, kan vi også tilbyde alternative begravelsesmuligheder og individuelle løsninger. For eksempel kan vi arrangere begravelser ved Palmestranden i Frederikshavn, kørsel i hestevogn eller på motorcykel, askespredning på havet med mere.

"Hos Hejslet Begravelsesforretning bestræber vi os endvidere altid på, at samme person, som de pårørende kontakter hos os, følger forløbet hele vejen igennem. Derved opbygges tillid og tryghed hos de pårørende, som er særdeles vigtig i en svær situation", forklarer Frank Hejslet.

Læs mere om Hejslet Begravelsesforretning 

Kontakt på telefon: 96149914 hele døgnet.

E-mail: begravelse@hejslet-begravelsesforretning.dk 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Hejslet Begravelsesforretning // Frank & John Hejslet