Hos Tom er ingen opgaver for små eller for store

Profilbillede
Ninna Jalog

Nordjysk VVS Sæby ApS er en virksomhed med en lang historie. Her startede Tom Møller i sin tid som arbejdsdreng og har siden 1978 arbejdet i virksomheden. I dag er han eneejer og leder staben på 7 medarbejdere.

“Jeg har været her lige siden jeg startede som arbejdsdreng i 1978. I år 2000 blev jeg medejer af firmaet, og i 2004 købte jeg resten af firmaet. Jeg har stort set været her på adressen, siden jeg kom ud af skolen.” 

Skiftet fra medarbejder til ejer af virksomheden var på forespørgsel af Toms daværende chef, som værdsatte sine gode medarbejdere, ligesom Tom gør i dag.  

“Jeg har nogle medarbejdere, som jeg har haft som lærlinge i tidernes morgen. Det er loyale mennesker, og det er dejligt at have sådanne medarbejdere. Vi er status quo, som vi var dengang.” 

Og de gode loyale medarbejdere bidrager da også til den gode arbejdsplads. Toms ansatte videreuddanner sig gerne for at virksomheden kan fortsætte med at gøre sig relevant for kunderne. 

“Vi er lige blevet godkendt som VE installatør, fordi en af mine medarbejdere er blevet certificeret. Vi laver service på varmepumper og installerer nye, smede-, blikkenslager- og VVS arbejde - og alt, hvad der er under det. Der er stort set ikke noget, vi siger nej til.” 

Og det kan man stole på, for Tom laver selv alle tilbud, selvom han bedst kan lide at være med i marken: “Det er skønt med lidt afveksling, når man kommer ud at arbejde. Langt bedre end papirarbejde, men det skal jo også passes.”  

Og det inkluderer alle størrelser af opgaver, for Tom kører, hvor opgaverne er: “Vi arbejder både med private kunder og industri. Det kommer an på dagen - og det svinger meget. Ingen opgaver er for små, og ingen er for store.” 

Toms service kan altså benyttes af alle, og med sin mentalitet til sit arbejde kan man også vide sig sikker på, at kvaliteten er i orden. 

Du kan læse mere om Nordjysk VVS Sæby Aps på deres hjemmeside.  

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Nordjysk VVS Sæby