Jule- og nytårshilsen


Nyheden er fra Sæby Billard Klub

Nu da den søde juletid og nytåret nærmer sig, er det vel på sin plads at gøre status over sæsonen så langt.

Vi har, som sikkert alle ved, deltaget med flere hold i keglebillard-turnering og med et enkelt hold i snooker. Først keglebillard:

3.div

Holdet har spillet  syv kampe - vundet de 5 og tabt 2 kampe. Holdet holder jul på en andenplads i puljen. Næste kamp er programsat til søndag den 12.01.2020 hjemme mod Aars.

Serie 2

Holdet har spillet otte kampe - 3 er endt uafgjort og 2 kampe er tabt. Holdet holder jul på en ottendeplads i puljen. Næste kamp er programsat til onsdag den 08.01.2020 hjemme mod Brønderslev.

Serie 3,1 (dameholdet)

Holdet har spillet syv kampe - vundet 1 kamp, 4 er endt uafgjorte og 2 kampe er tabt. Holdet holder jul på en sjetteplads i puljen. Næste kamp er programsat til torsdag den 09.01.2020 ude mod Halvrimmen.

Serie 3,2

Holdet har spillet syv kampe - vundet de 4, spillet 2 kampe uafgjort og tabt 1 kamp. Holdet holder jul på en førsteplads i puljen. Næste kamp er programsat til torsdag den 02.01.2020 ude mod Asaa.

Old Boys1

Holdet har spillet otte kampe - vundet de 2, spillet 5 kampe uafgjort og tabt 1 kamp. Holdet holder jul på en andenplads i puljen. Næste kamp er programsat til tirsdag den 28.01.2020 hjemme mod Taars.

Old Boys2

Holdet har spillet ni kampe - vundet de 2, spillet 3 kampe uafgjort og tabt 4 kampe. Holdet holder jul på en sjetteplads i puljen. Næste kamp er programsat til tirsdag den 07.01.2020 hjemme mod Frederikshavn.

2-mands hold

Holdet har spillet 9 kampe - vundet de 6, spillet 2 kampe uafgjort og tabt 1 kamp. Holdet holder jul på en førsteplads i puljen. Næst kamp er programsat til mandag den 13.01.2020 hjemme mod Taars.

Snooker

Snooker-turneringen har haft lidt svært ved at komme i gang, men det ene hold, som vi har tilmeldt den lokale turnering, har dog fået spillet enkelt match. Denne kamp blev dog tabt. Alligevel ligger holdet på en fjerdeplads i puljen. Vi må håbe, at der kommer mere gang i denne turnering efter nytår.

Alt i alt må vi nok sige, at det har været en vellykket halvsæson, og at det ser lyst ud for den næste.

Klubben ønsker alle medlemmer en god jul samt et godt nytår

Kilde: Sæby Billard Klub