Prøv en tur på SUP ifm. Vild med Vand / Havnens Dag 25. maj


Nyheden er fra SUP Sæby

Prøv en tur på SUP helt gratis – lørdag den 25. maj 

Havnens Dag er årets store maritime begivenhed, der afholdes i ca. 80 Vild med Vand-havne over hele Danmark. I år afholdes Havnens Dag, lørdag den 25. maj.

TILMELDING SKER VED AT KLIKKE HER

SUP Sæby tilbyder

Kom med en tur på vandet og prøv verdens hurtigst voksende vandsport, der kan dyrkes af alle - uanset alder, størrelse og manglende kendskab. 

Vi har i dag omkring 70 medlemmer i klubben i alderen 4 til 74 år. Nogle padler, fordi de elsker at slappe og stresse af ude på vandet i et roligt tempo, mens andre ræser rundt med høj puls i højt tempo for at blive bedre og hurtigere - andre dyrker sporten som et fristed - mindfullness til søs. 

SUP er en genial sport, som man kan dyrke sammen med sine børn. Vi har små boards til børn, og vi står overfor at indkøbe store boards med plads til otte personer - dermed kan voksne og børn padle sammen. 

Kom og prøv en tur!

(KRAV: Du skal kunne svømme mindst 300 meter, før du kan komme med en tur på board)

Vi har alt det udstyr, du skal bruge: Board, padle, våddragt, vådstøvler og redningsvest. Du skal bare medbringe et håndklæde, så du kan komme i bad bagefter. 

Tilmelding til prøvetur

Du kan kun prøve én tur i løbet af dagen den 25. maj. Du skal derfor tilmelde dig i det tidsrum, der passer dig bedst. Du får en grundig instruktion på land, inden du kommer på boardet og får lov at sejle en tur i havnen. 

Vi har instruktører både på land og på vand til at hjælpe dig og give dig en god og tryg oplevelse. 

Efter Havnens Dag / Vild med Vand er du velkommen til at kigge forbi klubben igen og deltage i vores træninger, inden du beslutter dig for at melde dig ind. 

Hvad koster det?

Efter din GRATIS prøvetur den 25. maj får du nok ligesom så mange andre lyst til at vide mere om, hvordan man bliver medlem af af SUP Sæby. Og det er nemt!

Du er velkommen til at prøve nogle gange til vores træninger, inden du skal tilmeldes, så du er sikker på, at det er noget for dig.

Efter dine prøveture skal du gennemføre et dagskursus, hvor du bliver introduceret til sporten, teknikken og sikkerheden til søs. 

- Intro-kursus: 350,00 kr. (dækker også boardleje i sæsonen - dvs. at du ikke behøver at investere i eget udstyr til at starte med)

Herefter er priserne: 

- Halvårligt medlemsskab - voksne (over 18): 400,00 kr. - Halvårligt medlemsskab - unge (under 18): 200,00 kr.

Prisen inkluderer adgang til klubbens udstyr. Vi har et begrænset udvalg, som vi deles om. Du behøver altså ikke nødvendig at købe udstyr for at komme i gang. 

Bliver du bidt af sporten, køber de fleste med tiden eget udstyr - våddragt, vådstøvler, redningsvest, board og padle. Udstyret kan ligge i klubben, så du ikke skal slæbe det med frem og tilbage hver gang. 

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formand Mick Anderson på 2711 4450 eller mick@supsaeby.dk. 

Hvad sker der eller på havnen den dag?

Den 25. maj er der aktiviteter på hele havnen, og de andre klubber holder også åbent hus.

TILMELDING SKER VED AT KLIKKE HER


Kilde: SUP Sæby