Sæby På Vægten 2022 – skal du være med?

Profilbillede

Smid de overflødige kilo og vær med i konkurrencen.

Lørdag d. 8. januar sættes Sæby På Vægten 2022 i gang. Det sker bl.a. efter den store succes i 2021, hvor hele 60 deltagere fra Sæby deltog i begivenheden. Sæby På Vægten er et fællesskab hvor fokus er på at smide nogle kilo, spise rigtigt og få masser af motion. Alt dette er krydret med en spændende konkurrence, du som deltager har mulighed for at vinde.  

Sæby På Vægten er blevet til i samarbejde med Fitnesshuset i Sæby og sponsoren, Sparekassen Danmark Sæby.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, så skal du møde op ved Fitnesshuset i Sæby, lørdag d. 8. januar i tidsrummet 12-14. Her vil ansatte fra Fitnesshuset sørge for, at alle der vil deltage, bliver indvejet. Som noget helt særligt vil alle deltagere få adgang til gratis træning i de 8 uger som Sæby På Vægten varer. 

I løbet af de 8 uger vil der være to midtvejsvejninger, nemlig i uge 3 og igen i uge 6. Konkurrencen slutter d. 5. marts hvor vinderen af singlekategorien får 1000 kr., mens vinderen af holdkategorien vinder 2000 kr. 

Det er gratis at deltage – det eneste du skal gøre, er at møde op til indvejningen nu på lørdag. Adressen er: Fitnesshuset, Tranåsvej 14, 9300 Sæby.

Kilde: Redaktionen