20 nye lejligheder i Sæby

Foto: Billede af vilkårligt byggeri.
Profilbillede

Har du set det store byggeri?

Byggeriet af hele 20 nye, store og flotte lejligheder skrider frem på hjørnet af Gasværksvej og Søndre Ringvej. Lejlighederne opføres i to plan og har fået navnet ”Udsigten”. Bag byggeriet er Aalborg Boligselskab, der ejes af Mogens Krath. 

Torsdag d. 30. september kunne der endelig fejres rejsegilde, hvor mange valgte at lægge vejen forbi byggepladsen. De første lejere af lejlighederne kan flytte ind i Udsigten den 1. marts 2022.

De 20 lejligheder i Udsigten er på mellem 110 og 130 m2, mens de har 4 eller 5 værelser. Det er altså nogle ret store lejligheder, der bygges. Den månedlige husleje vil ligge på ca. 10.500 kr. 

Lejlighederne er indflytningsklare med alt i hårde hvidevarer. Desuden installeres der solceller på taget, hvilket skulle kunne nedbringe udgifterne til elektricitet. Lejlighederne får elevator og niveaufri ind- og udgang, hvilket betyder, at alle kan komme ind og ud af bygningen. 

Lejlighederne vil have enten altan eller terrasse, alt efter om der er tale om en stuelejlighed eller lejlighed på 1. sal. Derudover har hver lejlighed et privat skur til diverse opbevaring. 

Udsigtens primære målgruppe er seniorer, der uanset mobilitet ønsker ekstra komfort. Årsagen til at byggeriet har fået navnet Udsigten er, at der fra lejlighederne er udsigt over byen eller havet.

Allerede nu er over halvdelen af Udsigtens lejligheder udlejet eller reserveret. Kunne du tænke dig at flytte ind i Udsigten næste år, så tag kontakt til https://udsigten-saeby.dk

Kilde: Sæby Folkeblad