Afskedsreception for Leif Fonseca Nielsen hos Auto Teknik A/S i Sæby

Fredag den 6. oktober kl. 13.00 holder Auto Teknik A/S i Sæby afskedsreception for Leif Fonseca Nielsen, der efter 40 år på stedet har valgt at gå pension.
Profilbillede

Efter 40 års dedikeret indsats hos Auto Teknik A/S i Sæby har Leif Fonseca Nielsen besluttet at tage det velfortjente skridt ind i pensionisttilværelsen. 

For at fejre hans mangeårige bidrag og markante præstationer på arbejdspladsen afholder Auto Teknik A/S en hjertelig afskedsreception. Receptionen finder sted fredag den 6. oktober kl. 13.00 på virksomhedens adresse.

Christian Rytter fra Auto Teknik A/S, udtrykker en forhåbning om at folk kommer forbi:

- Det vil glæde os, hvis du/I som en god forretningsforbindelse og ven af huset har mulighed for at komme forbi og ønske Leif held og lykke med den nye ”titel”, siger han.

Leif Fonseca Nielsen har været en hjørnesten i virksomheden og har bidraget til dens vækst og succes gennem fire årtier. 

Receptionen er en anledning til at samle kolleger, forretningsforbindelser og venner af Auto Teknik A/S for at udtrykke taknemmelighed og ønske Leif Fonseca Nielsen et velfortjent farvel. 

Tid: Fredag den 6. oktober kl. 13.00
Sted: Aalborgvej 77, 9300 Sæby

Kilde: Auto Teknik A/S