Bilvask med smart teknologi kommer til Frederikshavn

Profilbillede

Der er noget i gære på Apholmvej i Frederikshavn. Inden for få måneder vil her åbne en vaskehal, der gør brug af ny teknologi for at gøre bilvask til en hurtig og nem affære.

Nogle borgere har allerede bemærket det. Der er fuld gang i byggeprocessen på Apholmvej nummer 1, som ligger nord for Frederikshavn. Der er tale om virksomheden Wash World, som etablerer en ny bilvask på adressen.

”Wash World er allerede repræsenteret med velfungerende vaskehaller i både Hjørring og Aalborg. Her er vi blevet taget rigtig godt imod, så vi har store forventninger til vaskehallen i Frederikshavn, der ligger i et område med masser af eksisterende trafik og nyudvikling undervejs. Med den nye lokation er Wash World rigtig godt etableret i Nordjylland,” siger Martin Olesen, COO i Wash World.

Wash World har de seneste år åbnet flere end 130 vaskehaller i Danmark, Sverige og Norge. Konceptet har vist sig særdeles populært, fordi det fjerner lange køer og den sædvanlige ventetid i forbindelse med bilvask. Det sker, fordi Wash World blandt andet benytter sig af nummerpladegenkendelse, der gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden på noget tidspunkt at stige ud af bilen. 

Kunder kan vælge imellem en abonnementsløsning med ubegrænset bilvask fra 69 kroner om måneden og enkeltvask fra 39 kroner. I alle tilfælde kan betalingssystemet betjenes fra bilen, ligesom en døgnåben help-desk sidder klar ved telefonen, i tilfælde af at brugerne har akutte spørgsmål. 

Wash World forventer at vaskehallen i Frederikshavn står klar inden for få måneder.

Kilde: Redaktionen // Foto: Wash World. Det er sådan, vaskehallen i Frederikshavn kommer til at se ud.