Der skal to til en god ”porre” tango!
Der skal to væsentlige ingredienser til for at få en god middagsret med porrer. Nemlig nogle friskopgravede porrer, gerne af den helt rigtig sort, og en god opskrift fra en dygtig kok. Begge dele er Sæby Y´s Men´s Club leveringsdygtige af på Sæby torv, lørdag den 6. september fra klokken 10 til 12. Sæby Y´s Men´s Club har den ene ingrediens, ny opgravede porrer af sorten Oslo, som er særlig velegnet til de nordiske lande og vi kan se den har befundet sig godt, med vand og varme på de rette tidspunkter. Den anden ingrediens har vi fra Helene, som er kok ved Madkær.dk (kendt fra Klostergydens Fisk Sæby) som har lavet en lækker opskrift med porrer, som følger med porrekøbet, så det kan blive en rigtig ”porretango”. Sæby Y´s Men´s Club vil være at finde på Sæby Torv de kommende lørdage ind til alle ca.8000 porrer, som igennem sommeren er passet af klubbens medlemmer, er solgte. Og der vil også komme en ny opskrift fra Helene! Porrerne bliver ikke alene solgt på torvet. Der er lavet aftale om levering til restauranter. Som i de forrige år leverer vi også på adressen til private. Nogle private ønsker at få porrerne med rod for at kunne plante dem i haven eller en beholder og så hente dem derfra efter behov. Ønsker du at bestille til levering kan du henvende dig til Ernst Hansen 20885894.
Overskuddet fra salget af porrerne går til ungdomsarbejde og humanitære formål lokalt, nationalt og internationalt. Se mere herom på: www.saeby.ysmen.dk – www.ysmen.dk
Fortsat godt efterår. Sæby Y´s Men´s Club.