Restauranten er mere end klar til den kommende sæson.
Hos Jacobs Fiskerestaurant i Sæby er man mere eller mindre klar til den kommende sæson. Når restauranten åbner igen, er det med Per Rasmussen som restaurantchef. Per er 52 år og født og opvokset i Frederikshavn, men er ikke helt ukendt med Jacobs Fiskerestaurant. Per og Jacob har nemlig været gode kammerater i mange år.
Per Rasmussen har gennem årene arbejdet i forskellige tøj- og sportsbutikker. Bl.a. som selvstændig og som butikschef, senest i en sportsbutik i Hjørring.
At blive en del af Jacobs Fiskerestaurant bliver et nyt og spændende kapitel. Per nyder at have med mennesker at gøre og give dem en fantastisk oplevelse.
Alt dette får Per Rasmussen mulighed for, da Jacobs Fiskerestaurant åbnede dørene den 11. februar. Restauranten er særligt kendt for sin fiskebuffet, men den er langtfra det eneste på menukortet.
Restauranten har åbent alle ugens syv dage.