Sæby Scenen fylder 40 år

Profilbillede
Hans Christian Thomsen Møller

Sæby Scenen fylder 40 år, og det fejres med stor premiere – skal du med?

Det lokale teater, Sæby Scenen, kan i år fejre sin 40-års fødselsdag. Det runde jubilæum markeres med premieren på et nyt teaterstykke – og du kan komme med. Grundet corona har Sæby Scenen været nødsaget til to gange at aflyse deres forestilling. Nu kan det dog endelig lykkes, og Sæby Scenens teatergruppe er mere end klar til at fremføre deres stykke skrevet af Anne Sivesgaard og Nanna Rasmussen. 

Teaterstykkets navn er ”Andet spor” og er et af flere stykker, der i kommende tid vil blive fremført på Sæby Scenens teatergruppe, Perron 2. Premieren finder sted torsdag d. 14. oktober og fremføres efterfølgende til og med søndag d. 17. oktober. 

"Andet spor" er en fortælling om at være på vej mod noget nyt, uden mulighed for at vende tilbage til det, der var før. Undervejs omhandler fortællingen de prioriteringer, vi gør os i livet. Teaterstykket følger fire personer, der ikke kender hinanden, men som har det tilfælles, at de skal samme sted hen. Hele fortællingen fortælles med en god portion humor, men har også en mere alvorlig side.

"Andet spor" varer ca. 1 time og 15 minutter uden pause. Vil du gerne med? Find yderligere information og køb billet via https://saebyscenen.dk/2021/08/15/saeby-scenen-opfoerer-andet-spor/ .

Kilde: Sæby Folkeblad