Seneste regnskab fra NORDJYSK AUTOLAKERING A/S og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede

NORDJYSK AUTOLAKERING A/S i Sæby kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -18.118 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NORDJYSK AUTOLAKERING A/S en bruttofortjeneste på 6,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Malerfirma Rene Pedersen og Thomas Skaarup Thomsen ApS i Sæby kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 282.904 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Malerfirma Rene Pedersen og Thomas Skaarup Thomsen ApS en bruttofortjeneste på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SÆBY AUTOOPRETNING OG LAKERING A/S i Sæby kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 147.436 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SÆBY AUTOOPRETNING OG LAKERING A/S en bruttofortjeneste på 2,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LÅSESMEDEN FREDERIKSHAVN ApS i Sæby kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 235.911 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LÅSESMEDEN FREDERIKSHAVN ApS en bruttofortjeneste på 1,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,2 millioner kroner.


AUT. EL-FIRMA SØREN JENSENS EFTF. A/S i Sæby kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 979.725 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AUT. EL-FIRMA SØREN JENSENS EFTF. A/S en bruttofortjeneste på 7,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen