Tandplejer til kompetent og empatisk team

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

ORIS Tandlægerne i Sæby leder efter en ny kollega.
Vi søger en ambitiøs og engageret tandplejer til teamet.

Ønsker du dig en arbejdsplads, hvor det faglige niveau er højt, hvor du vil få en stor rolle i behandlerteamet, og hvor fleksibilitet og samarbejde er vigtige nøgleord. Hvis ja, så er du måske den tandplejer, vi søger til videreudvikling af vores klinik.

Vi drømmer om en ny kollega, der møder patienter og kolleger med et smil, og som har forståelse for, at hverdagen skal fungere i et fællesskab. Vi stiller høje krav til det faglige niveau på klinikken og vi vil gerne støtte dig i din fremtidige udvikling, og indfrielse af både dine og vores fælles ambitioner.

Har du fagområder, du særligt interesserer dig for, er mulighederne åbne i forhold til at blive endnu dygtigere. Vi investerer gerne i dig og din faglige udvikling.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • Et fagligt engageret team
 • Et fagligt samarbejde med fokus på et højt fagligt niveau
 • Intern efteruddannelse gennem vores ORIS Academy – hvor vi blandt andet tilbyder efteruddannelse indenfor parodontologi i samarbejde med Lone Sander og Mette Rylev.
 • En dagligdag med vægt på sparring og samarbejde
 • En fleksibel hverdag – tilpasset dine familieforhold
 • Et klinikfællesskab med godt humør og masser af vidensdeling på tværs

På hjemmesiden kan du se en video, hvor vores tandplejerkollega Christina Marie fortæller om sin dagligdag på ORIS klinikken i Hammel

Om os

Hos ORIS Tandlægerne i Sæby har vi fagligheden i højsædet og din hverdag vil være præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt miljø. Vores største fokus ligger på kvalitet og vores patienters tilfredshed. Dette vil du mærke helt fra første møde. Vores klinik har en rar atmosfære, og her er alle velkomne. Du vil blive en del af et erfarent team, hvor der også er plads til grin og socialt samvær.

Hos ORIS Tandlægerne i Sæby vil vi gerne investere i dig og din faglighed, så har du ønsker om at specialisere dig inden for et bestemt område, så er mulighederne åbne. Vi finder det vigtigt at kunne tilbyde vores patienter så mange faglige ydelser som muligt på klinikken.

Vores team består af 5 tandlæger, 4 tandplejere (med dig) og 8 klinikassistenter.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har høj faglighed og går ikke på kompromis med kvaliteten
 • Du har fokus på, at dine patienter får en professionel og tryg oplevelse på klinikken
 • Du har fokus på fællesskabet og er medvirkende til et godt arbejdsmiljø
 • Du har ambitioner og er drevet af udvikling
 • Du har erfaring fra privat praksis, men er du nyuddannet, skal du også være velkommen til at søge

Arbejdstider og tiltrædelse

Vi forestiller os en deltidsstilling på omkring 30 timer, men er fleksible i forhold til dine ønsker. Tiltrædelse vil være snarest muligt og vi lukker for ansøgninger, når vi har fundet vores nye kollega. Læs mere om klinikken på vores hjemmeside

Ansøgning eller spørgsmål?

Hvis du har lyst til at blive en del af vores familie, hører vi gerne fra dig. Evt. spørgsmål rettes til Caroline på telefon:6057 1670 eller mail: ck@oris.dk.
Du kan søge jobbet via den blå knap længere nede.

Vi glæder os til at høre fra dig.


De bedste hilsner fra teamet hos ORIS Tandlægerne Sæby

Om ORIS Tandlægerne

ORIS-kæden er en landsdækkende kæde med 16 klinikker, som arbejder imod samme mål, nemlig at sikre danskerne den absolut bedste tandsundhed og at sikre den højeste tilfredshed blandt patienterne. Vi sætter med andre ord patienten i centrum og hos os er det et must, at tilliden mellem patient og behandler er i top. Derfor er vi også både stolte og ydmyge over, at vores løbende tilfredshedsmålinger viser en patienttilfredshed på 4,8 ud af 5 – det betyder dog ikke, at vi læner os tilbage. Vi jagter i stedet de sidste 0,2%. Læs mere om oris her: www.oris.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (23-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

ORIS Tandlægerne, Skæringvej, 8520 Lystrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998357

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet