Turistforeningen for Skagen, Frederikshavn og Sæby skifter navn

Profilbillede
Hans Christian Thomsen Møller

I fremtiden vil den fælles titel være ”Toppen af Danmark” – et navn til både det nationale- og internationale turistmarked. 

Turistsæsonen er godt begyndt og mange af os har taget hul på sommerferien 2021. Som begyndelsen af en ny sæson, har turistforeningen for Skagen, Frederikshavn og Sæby, valgt sig et nyt fælles navn, som skal brande området på både det nationale- og internationale turistmarked. Navnet er Toppen af Danmark og er for nyligt blevet oplyst i en pressemeddelelse. Fokus har været at give gæsterne en helt særlig oplevelse, når de besøger den nordlige del af Danmark.

Toppen af Danmark har fået helt nye rammer, eftersom organisationens kontor nu er flyttet fra havnen til Sct. Laurentii Vej 6B. Derudover er der også et medlemskontor i Sæby. De ansatte i Toppen af Danmark har nu fået et helt nyt fokus, nemlig bookingen af feriehuse, samt den nye oplevelsesportal. Oplevelsesportalen gør det muligt at booke alt fra overnatning til fritidsaktiviteter ét og samme sted. 

Markedsføringen for de mange oplevelser, muligheder og attraktioner i det nordlige Danmark, er blevet intensiveret, samtidig med at der nu også satses stort på at få gæster til området i ydersæsonen. 

Det bliver utroligt spændende at følge med i, hvad fremtiden bringer i forbindelse med den øgede branding og det store fokus på gæster i Nordjylland. Du kan følge VisitSkagen, VisitFrederikshavn og VisitSæby på Facebook – her bliver du altid opdateret på nyhederne fra Toppen af Danmark

Kilde: Redaktionen
Flere artikler