Ved du hvad dit bibliotek kan tilbyde?

Profilbillede
Hans Christian Thomsen Møller

Mange glemmer at biblioteket kan mere end bare at udlåne gamle bøger.

Sommerferien er begyndt og skal I holde ferie hjemme, kan I faktisk lave mange ting som ikke nødvendigvis behøver at koste en masse. Vidste du f.eks., at Sæby Bibliotek er utroligt spændende for de mindre børn – eller unge for den sags skyld? På Sæby Bibliotek findes der en lille by med både bageri, teater og værksted. En by hvor der er plads til fantasien og hvor børnene kan køre i biler med rugbrødsmotor. Mens børnene leger, kan forældrene skiftes til at finde en bog eller to, som kan læses i ferien når roen for alvor skal sænke sig. I kan også finde en bog sammen med jeres barn og læse den inden sengetid.

Er vejret lidt for godt til at være indenfor hele tiden, kan I nyde bibliotekets helt egen gårdhave. I gårdhaven finder du borde og bænke – til mor og far – og en sandkasse til de mindste.

Det lyder måske alt sammen meget godt – med hvad så med familien teenager der egentligt hellere bare vil være hjemme på værelset? Hertil har Sæby Bibliotek et ”ungerum”, altså et rum for de unge mennesker. Der er både gamer-computere og sofaer – hyggeligt og afslappet sted for selv den dovneste teenager. 

Skulle I få lyst til noget at drikke, kan I nyde en kop kaffe fra Bibliotekets kaffeautomat. Vidste du, at dit bibliotek i Sæby kan tilbyde så meget? Måske skal én af de mange feriedage gå hertil.

Sæby Bibliotek ligger i forbindelse med Sæby Svømmebad og Manegen Sæby Kulturhus.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler